Junior Analytiker

All Out är ett nystartat bolag inom Media Family-koncernen (där bland annat Scream Mediabyrå, Hear Mediabyrå, Loudly och The Foundation ingår) specialiserat på att förstärka och bevara kundbeteenden och att räkna på hur detta avspeglar sig i lönsamma transaktioner. Vi erbjuder en komplett portfölj av produkter som stärker våra kunders förmåga att knyta ihop kundinsikter, affärsinsikter och affärsutveckling med fokus på faktiskt kundbeteende. Bolaget, som leds av Per Håkansson, har idag sex medarbetare.

Nu söker vi en person som vill vara med i utvecklingen av vårt företag!  Vi letar efter en driven och prestigelös Junior Analytiker för att förstärka vårt team.

Du är en expert på data och gillar att utveckla och utmana dina kunder och kollegor. Du har stor förståelse för såväl hur man hanterar data som hur man analyserar datan. Du har även teknisk kompetens och förståelse för både  analys och felsökning i stora datamängder. Du drivs av att lära dig ny kunskap.

Vi kan erbjuda en dynamisk och snabbfotad arbetsplats ett stenkast från Stureplan, där du kommer att arbeta med några av Sveriges största varumärken och få Sveriges trevligaste kollegor. Du kommer också att utveckla en expertförmåga i att skapa synergier mellan affärs- och mediedata och i att förstå hur du med hjälp av denna data kan utveckla kundens affär.

Din roll som Junior Analytiker 

Som junior analytiker kommer du att stödja teamen samt kunder med rapporter och dashboards med syfte att underlätta analys och optimeringar. Du är ansvarig för både säkerställning av datakvalité samt framtagning och underhåll av rapporter. Du har en nyckelroll i att skapa optimal infrastruktur för rapporter och felsöka eventuella buggar. Du kommer att ha ett nära samarbete med Client Leads och Media Specialister för att säkerställa bästa möjliga leverans.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet och bevisad färdighet i Power BI (Uppgift) 
  • Tidigare erfarenhet och kunskap i Data Studio (Uppgift) 
  • Tidigare erfarenhet och kunskaper inom programmering (Python, SQL, DAX) (Kandidat visar exempel själv, både kod och resultat + kommentarer) 
  • Grundläggande kunskaper inom statistik 
  • Erfarenhet och förståelse för databaser och molnlösningar 
  • Erfarenhet i att presentera produkt/ lösning 
  • Erfarenhet av grupparbete för produktutveckling/ problemlösning 
  • Erfarenhet av arbete med varierande, strukturerad och icke-strukturerade data 
  • Erfarenhet av felsökning i data och kod 

Som person är du:

Noggrann och lösningsorienterad. Du lär dig snabbt och gillar att finna nya möjligheter och samband. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt, gillar ordning och reda, tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt att du är självgående. Du har också ett djupgående intresse av data och analys

Därför ska du jobba på All Out:

Vi kan erbjuda en spännande arbetsplats där du kommer att arbeta med några av Sveriges främsta experter inom kund- och affärsinsikter och vara med och utveckla vårt erbjudande. Som medarbetare har du stora möjligheter att påverka din vardag och din personliga utveckling. Vårt samarbete med våra systerbolag gör att vi kan erbjuda våra medarbetare och kunder unik kompetens och möjlighet till spännande uppdrag. Det ska alltid vara kul att gå till jobbet, och vår kultur präglas därför av gemenskap och högt i tak.

Skicka ditt CV (eller länk till LinkedIn) och en kort presentation av dig själv till info@allout.se